7 en 8 maart 2020 was er nog eens een jongerenweekend. Zelf 2 grotten mee begeleid: Four à Chaux/Abîme de Beaumont en de beginnersgrot St-Anne in Tilff/Esneux. Voor de meeste jongeren eens met touwen werken in een echte (soms moeilijkere) grotomgeving, want tijdens paasverlof gaan ze een week grotten in Frankrijk. Alles goed verlopen. Een andere groep heeft evenwel een tijd vastgezeten in de Manants omdat het slot van de grotpoort niet open wilde gaan om buiten te geraken, uiteindelijk toch opengekregen. In de grot hebben ze zich warm gehouden met reddingsdekens en kaarsjes, iets dat we met de jongeren en andere verbondsactiviteiten steeds mee hebben. Op clubsniveau is dat vaak anders! Bij de verzamelplaats hadden we nog niet door dat er een probleem was, ook al hebben enkelen hierdoor de afgesproken trein gemist.

VVS-jongeren-weekend
Getagd op:     

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.